• چهار شنبه 26 دی 1403
  • الأرْبِعَاء 15 رجب 1446
  • 2025 Jan 15
چهار شنبه 13 شهریور 1398
کد مطلب : 76812
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/xY43
+
-

دو بانوی چهارمحال و بختیاری  در جمع کارآفرینان برتر

اشتغال
دو بانوی چهارمحال و بختیاری  در جمع کارآفرینان برتر

نام دو بانوی کارآفرین چهارمحال و بختیاری در بین برترین کارآفرینان زن ایران قرار گرفت. ‌معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده، اسامی زنان کارآفرین کشور به انتخاب مردم را اعلام کرد که نام «پروین برادران قهفرخی» و «سهیلا احمدی دستگردی» از چهارمحال و بختیاری در بین زنان برتر قرار دارد. به گزارش ایرنا، «معصومه ابتکار» در صفحه شخصی خود اعلام کرد: برگزیدگان دور دوم زنان کارآفرین برتر با آرای مردمی به مناسبت هفته دولت انتخاب شدند و در معاونت امور زنان و خانواده مورد تقدیر قرار گرفتند.

‌وی ابراز امیدواری کرد، تداوم معرفی زنان کارآفرین میسر شود چراکه پورتال معاونت، درگاهی است برای حضور زنان فعال اقتصادی تا بتوانند با معرفی فعالیت‌هایشان، از سوی مردم ارزیابی شوند. ابتکار اعلام کرد: کارآفرینان برتر این دوره که بیشترین آرا را کسب کردند در بخش شهری عبارت از خانم‌ها عصمت قانعی از مینودشت گلستان، زینب میرلو از زنجان، غزاله بختیار پاک‌زاد از زاهدان، ناهید هاشمی از اشتهارد، فاطمه روحداد از مشهد، آزیتا شاکر پاسگزار، مینا جوان، فرانک قضاتی و زهرا نقوی از تهران و پروین برادران قهفرخی از چهارمحال و بختیاری است.

معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده گفت: در بخش برگزیدگان روستایی نیز زینب غلامی از شهرری، سهیلا احمدی دستگردی از چهارمحال و بختیاری، آمنه سیاری و مریم همت‌پور خراسان جنوبی، سولماز نخعی از کرمان، میترا قاسمی‌راد از هرمزگان، ملیحه نوروزبیگی و مینا غلامی از خراسان رضوی، شمسی احمدی از هرمزگان و سیده آسیه صادقی از گیلان با توجه به محل فعالیتشان که روستاهاست، برگزیده شدند. پروین برادران قهفرخی از پژوهشگران برتر کشور است که تاکنون در زمینه‌های مختلف نیز اختراعاتی را به نام خود به ثبت رسانده و هم‌اکنون مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان فناوران ابزاردقیق کوهرنگ است.

دکتر برادران جزو ۶ زن کارآفرین فناورانه برتر دنیا به گزارش دیدبان جهانی کارآفرینی است. از وی تاکنون ۸ اختراع به ثبت رسیده است. از جمله محصولات اختراعی او می‌توان به محصولات پدافند سامانه‌های فسفری، مالچ‌های ارگانیک در تثبیت کانون‌های بحرانی بیابانی و ریزگردها، نانوپوشش‌های دائمی انواع شیشه، عایق‌های حرارتی در صنعت فولادسازی، اطفای حریق مهیب همچون آتش‌سوزی جنگل و مرتع با ترکیبات ارگانیک در حداقل زمان، انواع کودهای گیاهی و خوراک دام آمینه و غیره اشاره کرد.

طرح‌های کسب‌وکار وی در حوزه‌های محیط ‌زیست و منابع طبیعی، نانوفناوری،‌ زیست‌فناوری، پلیمر، مواد و متالوژی و شیمی زیست‌محیطی است.  سهیلا احمدی دستگردی نیز در رشته صنایع‌دستی از جمله قلمزنی فعال است.  او کارگاه آموزش قلم‌زنی برپا کرده و کسب و کارش در حوزه صنایع‌دستی است. 

این خبر را به اشتراک بگذارید